<< Terug

Feest!

/storage/photos/2019/Bakken/feestcheesecake600.jpg

Vandaag is het dubbel feest! FionaKookt.nl bestaat deze week 1 jaar en mogen we dit nieuws eindelijk delen! Het heeft maanden voorbereiding en bewerken gekost, maar vandaag is het dan eindelijk zover. Mijn gratis eBook staat online! Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en low-FODMAP of er staat informatie over het FODMAP-dieet bij. Oftewel: helemaal zoals je gewend bent van mijn site.

Klik hier om mijn gratis eBook te downloaden!

Waarom gratis? Omdat lekkere recepten voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Omdat dit een kadotje van mij voor jou is omdat je mij volgt. Omdat ik je die heerlijke smaken in de keuken ook gun. En je graag wil helpen als je er even niet meer uitkomt.

Het eBook heeft ook een aantal persoonlijke verhalen, je bent niet de enige en je loopt misschien tegen veel problemen aan. Dit mag ook best gedeeld worden. Maar er staan ook gekke weetjes in, want het draait bij ons veel om eten, maar niet altijd.

En natuurlijk een verrassingsrecept. Ben benieuwd wat je daar van vindt! Het zijn veel stappen en het lijkt veel werk, maar het is het zeker meer dan waard. Ik begin spontaan weer te watertanden, heerlijk!

Geniet van het boek en ik hoor heel graag wat je er van vindt.

Dit is namelijk een klein kadotje van mij voor jou!

Fiona


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 25-10-2019 om 06:20.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.