<< Terug

Zalm in een hartig jasje

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2019/Diner/zalmhartigjasje.jpg

Zalm heeft van zichzelf al een rijke smaak, maar een nog rijkere smaak kan alleen maar beter zijn. De verschillende smaken zorgen voor kleine explosies in je mond!

Ingrediënten:

  • 2 zalmmoten
  • een bakje spekjes
  • 2 eetlepels mosterd
  • 4 cherry tomaten

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Leg de zalm in een ovenschaal.
  3. Bak de spekjes alvast in een koekenpan.
  4. Smeer de mosterd over de zalm en doe hier de spekjes over.
  5. Leg als laatste de cherrytomaten op de zalm.
  6. Zet de zalm voor 20-30 minuten in de oven.
  7. Een heerlijk en simpel gerecht dus genieten maar!

Mosterd is toegestaan binnen het FODMAP-dieet. Controleer je eigen mosterd op toevoegingen voor je deze gebruikt.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 06-03-2019 om 07:38.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.