<< Terug

Pizza met Schär bodem

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2018/cover_images/Pizza_met_Scharbodem.JPG

Ingrediënten voor 1 pizzabodem:

  • 1 Schär pizza bodem (FODMAP)
  • 5 eetlepels tomatensaus (puur)
  • 1 tomaat
  • ½ rode paprika
  • ¼ courgette
  • Het groen van een bosui (FODMAP)
  • 2 eetlepels champignons uit blik (FODMAP)
  • Lactose vrije mozzarella
  • 1 plak ham

Oven: 220 graden 15 minuten.

Bereiden:

  1. Verwarm de oven op 220 graden.
  2. Plaats de bodem van de pizza op het rooster.
  3. Snij de paprika, courgette, tomaat en het groen van een bosui.
  4. Pak de tomatensaus en verdeel ongeveer 5 eetlepels saus over de pizzabodem.
  5. Plaats de gesneden groente en de champignons uit blik op de pizza.
  6. Trek de ham uit elkaar en verdeel de stukken ham over de pizza.
  7. Breek de helft van de lactosevrije mozzarella en verdeel deze over de pizza.
  8. Zet het rooster in de oven, voor 15 minuten op 220 graden.
  9. Eet smakelijk!

Er zitten in de verpakking 2 pizza bodems.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 04-11-2018 om 18:18.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.