<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 04-11-2018 om 18:18.
Pizza met Schär bodem
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAPIngrediënten voor 1 pizzabodem:
- 1 Schär pizza bodem (FODMAP)
- 5 eetlepels tomatensaus (puur)
- 1 tomaat
- ½ rode paprika
- ¼ courgette
- Het groen van een bosui (FODMAP)
- 2 eetlepels champignons uit blik (FODMAP)
- Lactose vrije mozzarella
- 1 plak ham
Oven: 220 graden 15 minuten.
Bereiden:
- Verwarm de oven op 220 graden.
- Plaats de bodem van de pizza op het rooster.
- Snij de paprika, courgette, tomaat en het groen van een bosui.
- Pak de tomatensaus en verdeel ongeveer 5 eetlepels saus over de pizzabodem.
- Plaats de gesneden groente en de champignons uit blik op de pizza.
- Trek de ham uit elkaar en verdeel de stukken ham over de pizza.
- Breek de helft van de lactosevrije mozzarella en verdeel deze over de pizza.
- Zet het rooster in de oven, voor 15 minuten op 220 graden.
- Eet smakelijk!
Er zitten in de verpakking 2 pizza bodems.
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 04-11-2018 om 18:18.