<< Terug

Water

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch, vegan
/storage/photos/2023/Algemeen/1687081339.jpg

Het is weer zomer, het is warm en je weet dat je voldoende water moet drinken. Maar in de middag merk je dat het water je eigenlijk een beetje tegen gaat staan en dat je merkt dat je toch graag iets anders drinkt. Maar om dan gelijk naar de cola te grijpen?

Is dit herkenbaar? Veel mensen doen hun best om tijdens de warme dagen voldoende te drinken en niet alleen maar drankjes met suiker te drinken, maar toch lukt dit niet altijd. En daar is een oplossing voor: Infused water. Maar wat is dat nou eigenlijk en is dat dan ook dat zakje koude thee van een bekend theemerk wat je in water kan laten trekken?

Infused water is eigenlijk heel simpel. Het is water waar iets aan toe is gevoegd en daar is kan je je echt helemaal mee uitleven. Vanuit mijn optiek is het dan ook echt zonde om veel geld te besteden aan producten die je door je water kan mengen en die veel suiker bevatten, zoals een theezakje voor koude thee.

Net zoals altijd zijn er natuurlijk ook al een aantal terug te vinden op de site:
Sinaasappelmunt water
Gember citroen water
Aardbei basilicum water

Of huisgemaakte ice tea:
Bosvructen ice tea
Sinaasappel rozemarijn ice tea

Maar op het internet is nog veel meer te vinden wat van heel simpel naar heel uitgebreid gaat, denk bijvoorbeeld aan water met munt of water met citroen. Maar ook verschillende smaken bij elkaar waardoor het water fris is maar toch ook een zoete smaak heeft. 


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 07-07-2023 om 06:06.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.