<< Terug

Frisse taco's

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch
/storage/photos/2019/Diner/frissetacoschelpen600.jpg

Wist je dat de meeste taco's glutenvrij zijn? Ze worden meestal gemaakt van maismeel en zijn voor de gene die geen gluten eten makkelijk te eten. Je kan er van alles mee maken, maar deze frisse variant is een leuke aanvulling op je mexicaanse tafel.

Ingrediënten:

  • 1 pakje tacoschelpen
  • een handje rucola per schelp
  • 2 cherry tomaten per schelp (ongeveer 12)
  • 3 plakjes komkommer per schelp (ongeveer 18)
  • mayonaise en citroen.

Bereiden:

  1. Haal de tacoschelpen uit de verpakking en leg ze voor jou handig neer.
  2. Begin met het toevoegen van de rucola.
  3. Snij hierna de tomaten en de komkommer en voeg deze ook toe.
  4. Meng als laatst een schepje mayonaise en citroen en voeg deze erbij.
  5. Serveer ze in een leuke schaal en genieten maar!

Controleer de mayonaise voor je FODMAP-dieet. Mocht je twijfelen kan je de mayonaise ook vervangen door een lactosevrije yoghurt. De dressing wordt dan iets frisser.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 12-08-2019 om 06:40.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.