<< Terug

Gevuld borrelbrood

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2019/Hapjes/borrelbroodgevuld600.jpg

Een gevuld borrelbrood staat altijd goed op tafel en zit vol met smaak. Een echt recept om dus van te genieten.

Ingrediënten:

  • 1 glutenvrij afbakstokbrood
  • rauwe ham
  • pesto
  • cherry tomaten.

Bereiden:

  1. Bak het stokbrood volgens verpakking en laat deze afkoelen.
  2. Maak de pesto volgens het recept hier.
  3. scheur alvast de rauwe ham en snij de cherry tomaten.
  4. Snij het stokbrood in stukjes maar stop ongeveer één centimeter voor de onderkant.
  5. Doe de rauwe ham en de cherry tomaten tussen de gleufjes.
  6. Voeg hier als laatste de pesto bij.
  7. Serveer op een mooie plank.
  8. Genieten maar!

Controleer altijd de ingrediënten van het brood, de ingrediënten willen nog wel eens veranderen.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-06-2020 om 06:57.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.