<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-06-2020 om 06:57.
Gevuld borrelbrood
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
Een gevuld borrelbrood staat altijd goed op tafel en zit vol met smaak. Een echt recept om dus van te genieten.
Ingrediënten:
- 1 glutenvrij afbakstokbrood
- rauwe ham
- pesto
- cherry tomaten.
Bereiden:
- Bak het stokbrood volgens verpakking en laat deze afkoelen.
- Maak de pesto volgens het recept hier.
- scheur alvast de rauwe ham en snij de cherry tomaten.
- Snij het stokbrood in stukjes maar stop ongeveer één centimeter voor de onderkant.
- Doe de rauwe ham en de cherry tomaten tussen de gleufjes.
- Voeg hier als laatste de pesto bij.
- Serveer op een mooie plank.
- Genieten maar!
Controleer altijd de ingrediënten van het brood, de ingrediënten willen nog wel eens veranderen.
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-06-2020 om 06:57.