<< Terug

Garnalen pasta met knoflookolie

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2020/Diner/knoflookgarnalenpasta.jpg

Ik hou zelf erg van een simpele pasta. Een goed gevulde saus op zijn tijd is lekker, maar een lekker bord met een simpele pasta daar kan je mij enorm blij mee maken. Ik hoop dat jij net zo van dit recept kan genieten als dat ik heb gedaan. Dit recept is op basis van 2 personen.

Ingrediënten:

  • 100 gram garnalen
  • 200 gram pasta (glutenvrij)
  • 3 eetlepels knoflookolie
  • het groen van een bosui.

Bereiden:

  1. Begin met het bereiden van de pasta volgens de verpakking.
  2. Begin de laatste minuten met het verwarmen van de knoflookolie (niet te hoog).
  3. Voeg de bosui en de garnalen toe en laat dit zachtjes koken.
  4. Giet de pasta af en schep de garnalen den bosui over de pasta.
  5. Genieten maar!

Controleer alle verpakking zodat je zeker weet dat deze binnen het FODMAP-dieet vallen. Alle producten zijn low-FODMAP.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 26-08-2020 om 10:25.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.