<< Terug

Tomatensalsa

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2018/kerst/kersttomatensalsa600.jpg

Een recept vol met smaak en het staat zo op tafel. Wat wil je nog meer?

Ingrediënten:

  • 1  “gewone” tomaat
  • Ong. 10 snoeptomaten
  • Ong. 10 cherrytomaten
  • ¼ gele paprika
  • Groen van een bosui
  • 2 theelepels kappertjes
  • 2 handjes rucola
  • Balsamico azijn

Bereiden:

  1. Snij de paprika heel fijn en doe deze in de saladeschaal.
  2. Snij vervolgens de bosui en doe die erbij.
  3. Voeg 2 handjes rucola toe aan de salade.
  4. Snij de drie soorten tomaten op verschillende manieren, zo wordt de salade speelser.
  5. Voeg alles bij elkaar.
  6. Schenk doormiddel van het maken van een ronde over de schaal de balsamico azijn over de salade.
  7. Klaar!

Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-12-2018 om 14:39.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.