<< Terug

GluutlooZ en Zo

/storage/photos/2019/Algemeen/GluutlooZenZo.jpg

Herkennen jullie ook dat probleem? De supermarkt gaat steeds minder glutenvrije en lactosevrije producten verkopen. Het ene moment heb je nog keus, een week later kan je de producten opeens niet meer terug vinden.

Ik ben daarom verder gaan kijken. Ik woon niet bij de grens dus een uitstapje naar Duitsland zit er voor mij niet in. Op internet kan je van alles bestellen, maar dat is niet altijd ideaal.
Tot ik door vrienden erop attent werd gemaakt dat er een glutenvrije winkel in Brielle (Zuid-Holland) zit. "Ja natuurlijk" was mijn eerste gedachte. Een winkel die er maar heel even zit, knetter duur is en eigenlijk niet de producten heeft die je dagelijks gebruikt.

Maar niets bleek minder waar! De schappen liggen vol met producten, door een bakker wordt vers brood, eierkoeken en dergelijke regelmatig aangeleverd. In de vriezer liggen verschillende soorten ijs, maar ook kroketten en frikandellen! Er staan veel verschillende bakmixen, waardoor je niet altijd zelf het wiel hoeft uit te vinden. Allemaal heel fijn en de prijzen vielen mij ook mee. Hiernaast staat er iemand met ervaring in de winkel, ze weet van de producten en zal altijd advies geven en proberen je te helpen.

Ondertussen ben ik een vaste klant in de winkel. Ik probeer er 1 keer in de maand mijn spullen te halen maar betrap mezelf er regelmatig op dat ik er vaker kom. Naast de winkel zit een lunchroom waar je even neer kan strijken voor een lekker broodje of voor een heerlijk stukje gebak, die de eigenaresse trouwens zelf bakt.

Mocht je een keer in de buurt zijn, dit is een glutenvrije winkel die ik kan aanraden!


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 01-03-2019 om 06:41.

Reacties:

Greet schreef op 01-03-2019 om 18:41:
Inderdaad, leuk winkeltje met een gezellige lunchroom!


Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.