<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 27-02-2019 om 06:35.
Makkelijk vispannetje
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
De smaken van dit recept passen zo goed bij elkaar. Ze komen allemaal tot hun recht wat dit recept extra lekker maakt!
Ingrediënten:
- 1 filet witvis, bijvoorbeeld pangasiusfilet
- 5 cm van het groen van de prei
- 3 wortellen
- een scheutje kookroom
- het groen van een bosui
- een eetlepel champignons uit blik (FODMAP)
- een scheutje witte wijn azijn
- een snufje zout en peper
- een theelepel komijn
- een glas droge witte wijn
Bereiden:
- Snij alle groente.
- Snij vervolgens de vis.
- Bak alle groente tot deze beetgaar is.
- Voeg de vis hier aan toe.
- Als deze is verkleurd voeg je alle kruiden toe.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Voeg de room toe en roer alles goed door elkaar.
- Voeg nu een scheutje witte wijn azijn toe.
- Laat dit een paar minuten pruttelen en voeg hierna de witte wijn toe.
- Laat dit met het deksel op de pan 5 minuten pruttelen.
- Zet ondertussen de pannetjes die straks de oven in gaan klaar.
- Giet het mengsel uit de pan over in de ovenpannetjes.
- Doe de deksels op de pannetjes en zet ze in de oven voor 20 minuten.
- De inhoud is heel heet als ze uit de oven komen, laat dit even afkoelen.
- Eetse!
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 27-02-2019 om 06:35.