<< Terug

Glutenvrije ketjap kip

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2019/Diner/glutenvrijeketjapkip.jpg

Glutenvrije ketjap is een echte uitvinding. Ik kan smaken toevoegen zonder mij echt schuldig te voelen. Voor het marineren van vlees is ketjap heerlijk!

Ingrediënten:

  • 4 kippenpoten
  • een zak om in te marineren
  • een flinke scheut glutenvrije ketjap
  • een theelepel citroengras
  • het groen van een bosui
  • een theelepel sesamzaadjes
  • een theelepel citroensap
  • een theelepel bruine basterdsuiker

Bereiden:

  1. Doe de kippenpoten in een zak.
  2. Doe alle ingredienten in de zak bij de kip.
  3. Knoop de zak dicht.
  4. Laat de marinade een aantal uur staan.
  5. Masseer het af en toe in de kip.
  6. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  7. Haal de kip uit de zak en leg het op een ovenrek. Zet dit voor 30 minuten in een oven op 220 graden.
  8. Hierna genieten maar!

Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 05-04-2019 om 06:32.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.