<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 18:00.
Bladerdeeg spinazie rolletjes
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch
Een heerlijk hapje voor op de borrelplank of als snack 's avonds op de bank. Door de spinazie geeft het je toch nog een gezong gevoel en de smaak zorgt ervoor dat je ervan blijft genieten.
Ingrediënten:
- 1 plakje bladerdeeg glutenvrij (Consenza)
De vulling
- 2 handjes spinazie
- een halve rode paprika
- 1 cherry tomaat
- een snufje peper
- Wil je meer smaak toevoegen? Feta is een heerlijke smaakmaker in dit recept.
Bereiden:
- Haal de bladerdeeg ruim van tevoren uit de vriezer, zodat deze goed is ontdooit.
- Meng alle ingrediënten in de blender goed door elkaar.
- Rol met een deegroller het balderdeeg uit tot het ongeveer verdubbelt is in volume.
- Snij lange strookjes en snij deze weer door de helft.
- Verwarm de oven alvast op 200 graden.
- Verdeel de spinazie spread over de bladerdeeg.
- Rol ze op en leg ze op de bakplaat.
- Bak ze in de oven gaat voor ongeveer 15 minuten. Blijf ze de laatste 5 minuten wel in de gaten houden zodat ze niet verbranden.
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 18:00.