<< Terug

Kaneel bladerdeegrolletjes

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch
/storage/photos/2019/Hapjes/kaneelbladerdeegrolletjes600.jpg

Kaneelrolletjes, een echte traktatie om te eten. Alle smaken komen goed bij elkaar waardoor het smaakt als een snoepje.

Ingredienten:

  • 1 plakje glutenvrije bladerdeeg (Consenza)

De vulling:

  • 2 theelepels suiker
  • 2 theelepels kaneel

 

Bereiden:

  1. Haal ruim van tevoren de bladerdeeg uit de vriezer zodat het kan ontdooien.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Rol met een deegroller het bladerdeeg uit tot het ongeveer verdubbeld is in massa.
  4. Snij er strookjes uit en snij deze doormidden.
  5. Verdeel de suiker en de kaneel over de stroken.
  6. Rol ze op.
  7. Plaats ze in de oven op 200 graden voor 15 minuten. Houdt ze de laatste 5 minuten in de gaten om te voorkomen dat ze aanbranden.
  8. Snoepen maar!

 


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 18:00.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.