<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 18:00.
Kaneel bladerdeegrolletjes
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarischKaneelrolletjes, een echte traktatie om te eten. Alle smaken komen goed bij elkaar waardoor het smaakt als een snoepje.
Ingredienten:
- 1 plakje glutenvrije bladerdeeg (Consenza)
De vulling:
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels kaneel
Bereiden:
- Haal ruim van tevoren de bladerdeeg uit de vriezer zodat het kan ontdooien.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rol met een deegroller het bladerdeeg uit tot het ongeveer verdubbeld is in massa.
- Snij er strookjes uit en snij deze doormidden.
- Verdeel de suiker en de kaneel over de stroken.
- Rol ze op.
- Plaats ze in de oven op 200 graden voor 15 minuten. Houdt ze de laatste 5 minuten in de gaten om te voorkomen dat ze aanbranden.
- Snoepen maar!
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 18:00.