<< Terug

Tonijn komkommer schuitjes

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2019/Hapjes/komkommertonijnbootjes600.jpg

Tonijn en komkommer is een heerlijke frisse combinatie die eigenlijk altijd kan. Doordat je de komkommer als ondergrond gebruikt kan je het zo in je mond stoppen en is het een handig hapje voor de borrel.

Ingrediënten:

  • 1 blikje tonijn op olijfolie
  • 1 theelepel kappertjes
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt (lactosevrij)
  • een snufje zout en peper.
  • 7 of 8 plakjes komkommer.

Bereiden:

  1. Haal de tonijn uit het blik en doe het in een schaaltje waarin je makkelijk kan mengen.
  2. Voeg de kappertjes, mayonaise, yoghurt en de zout en peper toe.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. Snij de komkommer in plakjes.
  5. Verdeel de salade met een eetlepel over de komkommer plakjes.
  6. En genieten maar!

Controleer de mayonaise voor gebruik. Controleer ook de tonijn voor gebruik.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 19:16.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.