<< Terug

Eimuffins

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch
/storage/photos/2019/Ontbijt/eimuffins600.jpg

Eimuffins vind ik altijd iets magisch hebben. Je doet rauwe ei in een muffinvorm en vervolgens komt er een mooi taartje uit. Taarten zijn altijd een goed idee dus dit kan niet anders dan goed zijn. Het is een simpel recept wat snel op tafel staat. Het recept is simpel, maar smakelijk en staat vooral snel op tafel.

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • snufje zout
  • snufje peper
  • rozemarijn
  • bieslook

Bereiden:

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Kluts de eieren goed door elkaar.
  3. Snij hierna een takje rozemarijn en een aantal takjes bieslook fijn.
  4. Doe een snufje zout en peper bij de eieren.
  5. Meng alles goed door elkaar.
  6. Vet de muffinvormen goed in.
  7. Giet het eimengsel in de cupcake vormen, ongeveer 4.
  8. Zet de vorm voor 15 a 20 minuten in een oven op 180 graden.
  9. Ontbijten maar!

Alle producten vallen binnen de normen van het Low-FODMAP.

 


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-04-2019 om 17:24.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.