<< Terug

Zalmcarpaccio

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2020/Diner/zalmcarpaccio.jpg

Een heerlijke zalmcarpaccio is voorgerecht, daar wordt iedereen toch blij van. Een mooi plaatje op je bord, net een schilderij. Dit rececpt is voor één bord zodat je er makkelijk meer van kan maken.

Ingrediënten:

  • Ongeveer 3 plakjes zalm, dit hangt van de zalm af.
  • een handje rucola
  • paar takjes bieslook
  • 1 theelepel kappertjes, ongeveer 5
  • kiem
  • 1 theelepel noten en zaden.

saus:

  • 1 theelepel mosterd
  • 1/2 theelepel ahornsiroop.

Bereiden:

  1. Rooster de zaden, blijf dit goed roeren of schudden zodat ze niet aanbranden.
  2. Verzamel alle materialen.
  3. Verdeel de zalm over het bord.
  4. Leg het hanje rucola naast de zalm,
  5. Knip of snij de bieslook in kleine stukjes en verdeel dit over de zalm en rucola.
  6. Verdeel de afgekoelde zaden en pitten over de zalm.
  7. Doe dit ook met de kappertjes en de kiem.
  8. Meng de mosterd en de ahornsiroop door elkaar en verdeel dit over de rucola en de zalm.
  9. Genieten maar!

Controleer alle ingrediënten op verborgen FODMAP's. De andere producten zijn allemaal low-fodmap.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 08-12-2020 om 06:44.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.