<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 09-12-2018 om 14:45.
Groente tempura
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAPGepaneerd eten vind ik erg lekker, het knappert lekker in je mond en het voelt toch een beetje alsof je iets ongezonds eet. Met groente kan het natuurlijk niet ongezond zijn!
Ingrediënten:
- 8 plakjes aubergine
- 8 plakjes courgette
- Een halve punt paprika
- Meel (glutenvrij)
- 2 eieren
- Paneermeel (glutenvrij)
Bereiden:
- Breek de eieren op een bord en meng ze door elkaar.
- Doe de meel op een tweede bord en de paneermeel op een derde bord.
- Pak de groente, rol het eerst door de meel, dan door het ei en dan door de paneermeel.
- Als je alle groente hebt gepaneerd ga je de olie verhitten.
- Doe de olie in een pan (kijk zelf welke olie je fijn vindt, let op de olie wordt 180 graden, niet iedere olie kan die warmte aan).
- Doe de groente voorzichtig met een tang in de olie.
- De groente heeft ongeveer een halve minuut per kan nodig.
- Geniet!
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 09-12-2018 om 14:45.