<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 25-02-2022 om 06:06.
Mosterd dille saus
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch, veganDit is een heerlijke basissaus die ik vaak gebruik op mijn zalmgerechten. Het geeft de zalm een frisse en zoete touch maar het tast de pure smaak van de zalm niet te veel aan. Zo worden de smaken dus alleen maar versterkt en gecomplimenteerd. Een echte aanrader dus!
Ingrediënten:
- 3 theeelepels mosterd
- 100 ml olijfolie
- 1 takje dille
- 2 theelepels ahornsiroop
- 2 theelepels witte wijnazijn
- snufje zout.
Bereiden:
- Snij de dille fijn zodat je dit zo goed kan mengen.
- Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en meng dit goed door elkaar.
- Doe het nu in een steriel potje of gebruik het voor je gerecht.
- Genieten maar!
Alle ingrediënten zijn low-FODMAP.
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 25-02-2022 om 06:06.