<< Terug

Cocktailsaus

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2018/kerst/Kerstcocktailsaus600.jpg

Een kant en klare cocktailsaus die ik kan eten heb ik nog niet gevonden. Maar gelukkig zijn daar altijd oplossingen voor, namelijk door ze zelf te maken. Dit doe ik met verse producten dus eigenlijk kan het niet beter.

Ingrediënten:

  • 1 tomaat
  • 2 cherrytomaten
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 eetlepels mayonaise
  • Een snufje zout
  • Een scheutje olie

Bereiden:

  1. Snij de tomaten in stukjes.
  2. Doe in een bakje de tomaten, de paprikapoeder, de mayonaise, het zout en een scheutje olie.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. Plaats het mengsel vervolgens in je keukenmachine of blender.
  5. Laat dit draaien tot het een mooi geheel is.
  6. Klaar is de saus!

Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-12-2018 om 12:26.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.