<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 24-05-2022 om 06:06.
Eiwrap
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch
Ingrediënten:
- 2 eieren
- beetje olie om in te bakken
- 1 tomaat
- 5 cm komkommer
- sla (zoveel als past).
Bereiden:
- Breek de 2 eitjes en kluts ze door elkaar.
- Verwarm de koekenpan.
- Doe de 2 geklutste eieren in de pan en maak ze mooi rond.
- Bak het ei tot het gaar is.
- Sij ondertussen de tomaat en de komkommer.
- Leg het ei op een bord en verdeel de tomaat en komkommer in het midden.
- Verdeel er sla overheen, maar zorg ervoor dat hij nog wel dicht kan.
- Vouw het ei dicht
- Lunchen maar!
Alle producten zijn low-FODMAP
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 24-05-2022 om 06:06.