<< Terug

Eiwrap

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch
/storage/photos/2022/Lunch/1651173787.jpg

 

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • beetje olie om in te bakken
  • 1 tomaat
  • 5 cm komkommer
  • sla (zoveel als past).

Bereiden:

  1. Breek de 2 eitjes en kluts ze door elkaar.
  2. Verwarm de koekenpan.
  3. Doe de 2 geklutste eieren in de pan en maak ze mooi rond.
  4. Bak het ei tot het gaar is.
  5. Sij ondertussen de tomaat en de komkommer.
  6. Leg het ei op een bord en verdeel de tomaat en komkommer in het midden.
  7. Verdeel er sla overheen, maar zorg ervoor dat hij nog wel dicht kan.
  8. Vouw het ei dicht
  9. Lunchen maar!

Alle producten zijn low-FODMAP


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 24-05-2022 om 06:06.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.