<< Terug

Ham-kerrie saus

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2018/kerst/kersthamkerrie600.jpg

Dit was een experiment, maar pakte erg smaakvol uit. Als je op zoek bent naar een smeersel die vol met smaak zit is dit een ideale saus!

Ingrediënten:

  • Het groen van een bosui
  • 1 eetlepel mayonaise (controleer van tevoren)
  • 1 eetlepel yoghurt (lactosevrij)
  • 1,5 theelepel kerrie
  • Een snufje peper en zout.

Bereiden:

  1. Snij het groen van een bosui fijn.
  2. Voeg de mayonaise en de yoghurt bij elkaar een meng dit goed.
  3. Voeg nu de kerrie en de bosui toe en zorg dat dit goed is gemengd.

Voeg nu naar smaak een snufje zout en peper


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 19-12-2018 om 08:40.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.