<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 30-12-2018 om 07:46.
Knakworst in bladerdeeg
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
Deze echte klassieker kan tijdens oud en nieuw natuurlijk niet missen! Knackworstjes in bladerdeeg. Helemaal gluten- en lactosevrij én volgens het FODMAP dieet.
Ingrediënten:
- 6 knakworsten (Unox)
- 2 plakjes bladerdeeg (Consenza)
- een eetlepel mosterd
Bereiden:
- Haal van tevoren het bladerdeeg uit de vriezer en laat dit goed ontdooien.
- Verwarm voor je gaat beginnen de oven voor op 180 graden.
- Rol het bladerdeeg goed uit met een deegroller. Het bladerdeeg moet dunner en flexibeler aanvoelen.
- Snij het bladerdeeg in 6 gelijke stukken.
- Probeer ieder stuk nog een klein beetje uit te rekken met je vingers.
- Smeer in het midden mosterd op de balderdeegvakjes.
- Haal een knakworst uit het blik en snij deze doormidden.
- Leg de halve knakworst op het bladerdeeg.
- Rol het bladerdeegvakje nu dicht.
- Blijf dit herhalen tot beide bladerdeeg vellen zijn gebruikt.
- Plaats alle rolletjes op het ovenrek en zet het voor 15 minuten in de oven.
- Genieten maar!
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 30-12-2018 om 07:46.