<< Terug

Knakworst in bladerdeeg

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2018/Bakken/knaksinbladerdeeg.jpg

Deze echte klassieker kan tijdens oud en nieuw natuurlijk niet missen! Knackworstjes in bladerdeeg. Helemaal gluten- en lactosevrij én volgens het FODMAP dieet.

Ingrediënten:

  • 6 knakworsten (Unox)
  • 2 plakjes bladerdeeg (Consenza)
  • een eetlepel mosterd

Bereiden:

  1. Haal van tevoren het bladerdeeg uit de vriezer en laat dit goed ontdooien.
  2. Verwarm voor je gaat beginnen de oven voor op 180 graden.
  3. Rol het bladerdeeg goed uit met een deegroller. Het bladerdeeg moet dunner en flexibeler aanvoelen.
  4. Snij het bladerdeeg in 6 gelijke stukken.
  5. Probeer ieder stuk nog een klein beetje uit te rekken met je vingers.
  6. Smeer in het midden mosterd op de balderdeegvakjes.
  7. Haal een knakworst uit het blik en snij deze doormidden.
  8. Leg de halve knakworst op het bladerdeeg.
  9. Rol het bladerdeegvakje nu dicht.
  10. Blijf dit herhalen tot beide bladerdeeg vellen zijn gebruikt.
  11. Plaats alle rolletjes op het ovenrek en zet het voor 15 minuten in de oven.
  12. Genieten maar!

Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 30-12-2018 om 07:46.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.