<< Terug
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 19:10.
Kaasnestjes
Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarischDit recept is zo'n leuk gezicht op tafel. Het is super simpel om te maken maar het oogt heel gezellig.
Ingrediënten:
- pesto
- 1/2 cherrytomaat per nestje
- een grote eetlepel geraspte kaas
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Zorg voor een bakplaat met bakpapier.
- Vorm met de eetlepel geraspte kaas een rondje.
- Zet de kaas ongeveer 10 minuten in de oven.
- Het kan erg verschillen per oven, van 10 minuten tot 15 minuten, blijf de kaasrondjes goed in de gaten houden.
- Maak ondertussen de pesto en snij de cherrytomaten.
- Laat de kaasrondjes goed afkoelen en doe hierna de pesto en de tomaat erop.
- Serveer het op een platte schaal en genieten maar!
Nederlandse harde geraspte kazen bevatten weinig lactose. Als je een nestje neemt kan het geen kwaad, je moet ze alleen niet allemaal op eten.
Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 11-04-2019 om 19:10.