<< Terug

Rabarber trifle

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP, vegetarisch
/storage/photos/2021/toetjes/rabarbertrifle.jpg

Weer een heerlijke rabarber recept, een heerlijke trifle. Misschien gaat het toch iedere keer weer beter om te varieren met rabarber. Deze smaakcombinatie wil je in ieder geval niet overslaan.

Ingrediënten:

  • 15 gram havermout
  • 15 gram walnoten
  • 15 gram pecannoten
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • rabarber compote
  • yoghurt lactose vrij of plantaardig.

Bereiden:

  1. Begin met het bereiden van de compote zodat deze is afgekoeld is, klik hier.
  2. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  3. Breek de noten, meng die met de ahornsiroop en de havermout.
  4. Zet dit mengsel in de oven voor 30 minuten, controleer het goed de laatste paar minuten zodat het niet aanbrand.
  5. Laat de cruesli afkoelen.
  6. Pak een glas, begin met de compote (4 eetlepels), dan de yoghurt en dan de cruesli.
  7. Herhaal dit nog een keer.
  8. Lekker genieten!

Je blijft met de noten en de havermout onder het maximum, dit geldt ook voor de rabarbercompote.


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-04-2021 om 06:06.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.