<< Terug

Eiwrap

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2018/Lunch/eiwrap600.jpg

Soms maak je van tevoren een lunch waar je de hele ochtend naar kan uitkijken. De eiwrap vind ik hier een goed voorbeeld van. Ik heb nog geen lekkere wraps gevonden en de eiwarp vind ik een mooie vervanger voor een echte wrap. Bereid alles de avond van tevoren voor en de volgende dag kan je tijdens de lunch lekker genieten.

Ingrediënten:

  • 2 eieren (1 ei per wrap)
  • 2 plakjes rosbief (Naturel FODMAP)
  • Olijventapanade
  • 4 cherrytomaten (2 per wrap)
  • 5 cm komkommer
  • Een handje rucola
  • Een handje spinazie
  • Snufje zout en peper

Bereiden:

  1. Tik een ei kapot en klop het ei, voeg wat zout en peper toe.
  2. Verwarm ondertussen een pan en doe hier een beetje boter (plantaardig) in.
  3. Giet het ei vervolgens in de pan en maak er een dunne pannenkoek van.
  4. Haal het ei uit de pan als het gaar is en herhaal de vorige stappen met het volgende ei.
  5. Laat de eiwraps goed afkoelen.
  6. Snij ondertussen de groente.
  7. Als de ei is afgekoeld plaats je de groente verticaal in het midden, net als bij een pannenkoek.
  8. Hierna rol je het ei dicht en snij je hem door midden.
  9. Dit herhaal je met de tweede wrap.
  10. Die de wraps in een doosjes en bewaar ze in de koelkast tot nu lunch.
  11. Nu is het tijd om te wachten en morgen te genieten van een heerlijke lunch!

Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 10-12-2018 om 09:58.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.