<< Terug

Pangafilet met pestokorst

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2018/kerst/kerstpangafiletpestokorst600.jpg

Dit recept is de verrassing van het diner. Iedereen vraagt zich af wat het is, het zorgt voor veel kleur en de smaken passen goed bij elkaar. Een echte aanrader!

Ingrediënten:

  • 1 pangafilet
  • Pesto
  • 2 cherrytomaten

Bereiden:

  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Pak een ovenschaal om de vis in te doen. Ik heb er bakpapier in gelegd, zo weet je zeker dat het niet aan de schaal blijft plakken.
  3. Snij de pangafilet in 4 stukken en leg die in de ovenschaal.
  4. Smeer de pesto over de vis.
  5. Snij de tomaten in plakjes en verdeel die over de vis.
  6. Zet de vis voor 30 minuten in de voor verwarmde oven.
  7. Dek de vis na 15 minuten af met aluminiumfolie.
  8. Geniet!

Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 16-12-2018 om 14:40.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.