<< Terug

Ravioli

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2019/Diner/Ravioli.jpg

Ravioli is een heerlijk gerecht. Je kan ze in veel verschillende soorten smaken maken en je kan ze bij van alles combineren. Glutenvrije ravioli heb ik nog niet gevonden, dus ben ik het zelf gaan maken. Voor dit recept is het handig als je een pastamachine hebt en een vorm om de ravioli in te maken.

Ravioli:

  • Recept Madame LouLou pastamix.
  • Voor hulp zie de beschrijving van de verse pasta.

Vulling:

  • 100 gram spinazie
  • 3 eetlepels roomkaas (lactosevrij)
  • snufje zout en peper

Bereiden:

  1. Volg het recept van MadameLouLou pastamix.
  2. Rol het deeg soepel tot op de een na laatste stand.
  3. Leg het deeg in de vorm (niet te strak).
  4. Bij de raviolivorm zit een deegroller. Met deze druk je het deeg een klein beetje naar beneden zodat er een kommetje ontstaat.
  5. Doe een beetje van de vulling met een theelepel in het kommetje.
  6. Leg hier een ander stuk deeg overheen.
  7. Rol met de deegrollet over de vorm zodat je de ravioli makkelijk kan uitsteken.
  8. Doe een beetje bloem op een bord en laat de ravioli hier op drogen.
  9. Zet een pan met water op.
  10. Doe hier als het water kookt een aantal ravioli's in en als ze gaan drijven zijn ze gaar.
  11. Genieten maar!

Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 13-03-2019 om 06:24.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.