<< Terug

3x koningsdag

Lactosevrij, glutenvrij, FODMAP
/storage/photos/2019/Algemeen/3xkoningsdag600.jpg

Oranje boven! 3 heerlijke recepten die bij een koningsdag horen. Van het gebakje bij de koffie tot de cocktail tijdens de borrel. Een kopje soep om tussendoor te eten of om op te warmen als het weer toch niet meewerkt. Allemaal in onze favoriete kleur oranje.

De mandarijn taartjes zijn een mooi begin van de dag met een kopje koffie om de dag vol energie te begonnen. De smaak is fris en hierdoor heb je ook niet direct het gevoel een suikerbom naar binnen te werken. Wat ook niet het geval is. De taartjes vragen wel wat voorbereiding dus de dag van tevoren alvast beginnen en dan kan het niet meer verkeerd gaan.

De wortelsoep is ideaal voor bij de lunch. Een vullende soep en in de juiste kleuren voor koningsdag. Mocht het toch koud zijn op koningsdag heb je ook gelijk een recept om tussendoor even op te warmen.

En als afsluiter de heerlijke cocktail "The dutch royal" een heerlijke oranje cocktail voor bij de borrel. Het recept is uitgewerkt per glas zodat het makkelijk is om het te vermenigvuldigen. Een ben je op zoek naar borrelhapjes? Hier is ook voldoende inspiratie voor te vinden. Kijk hiervoor even bij het tabblad hapjes. Wat dacht je van heerlijke roomkaasballetjes voor op een broodje. Maar ook bladerdeegworstjes of heerlijke champignonbitterballen of kipbitterballen. Keus zat!

Geniet van een heerlijke koningsdag


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 26-04-2019 om 06:00.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.