<< Terug

Overzicht Valentijnsrecepten 2022

/laravel-filemanager/photos/2021/Bakken/lovekoekjes.jpg

Liefde gaat door de maag, is een bekende uitdrukking. Dus met Valentijnsdag eten we net een beetje uitgebreider en lekkerder. Uit eten gaat dit jaar niet lukken dus haal alle potten en pannen uit de kast en ga lekker aan de slag om je Valentijn te verassen met een heerlijk gerecht!

We beginnen natuurlijk met een heerlijk ontbijt, met lekkere croissantjes of een broiche toast. Maar heb je echt iets meer tijd zijn de banaanpannenkoeken of de lijnzaad matcha pannenkoeken natuurlijk ook een heerlijke optie.

Tussendoor kunnen we genieten van echte lekkere love koekjes of wat dacht je van de valentijnskoekjes met chocolade. Heerlijk om zelf, of samen van te genieten!

Met de lunch gaan we verder met eten vol liefde, wat dacht je van love sushi of het hartjes brood? Met deze twee toppers kan het niet mis gaan!

Tussendoor genieten we natuurlijk weer van iets lekkers, chocolade en Valentijn is natuurlijk altijd een goed idee Dus wat dacht je van chocolade taart of toch een stukje brownie?

Zit je nog niet vol? Heb je nog ruimte voor het avondeten?

Als voorgerecht starten we met een heerlijke zalmcarpaccio of een heerlijk borrelbrood. Mijn hoofdgerecht heb ik al uitgezocht. Bij ons thuis is de kip in rode wijn stoof een echte topper, dus die kan niet missen. Maar als je meer van vis houd kan je ook kiezen voor het vispannetje. Na het hoofdgerecht is er natuurlijk altijd ruimte voor het toetje. Heerlijke chocolade mousse of ga je toch meer voor de frisse aarbei mousse?

Het is in ieder geval lekker genieten! Weet jij al hoe je je Valentijn gaat versieren met al deze heerlijke recepten?


Geschreven door Fiona, gepubliceerd op 13-02-2022 om 06:06.

Reageer:
* Wordt weergegeven bij je bericht.
* Wordt niet weergegeven bij je bericht.
Onthoud naam en e-mailadres voor je volgende bezoek.